Kern :

Rijko 1 – Blauw-Wit 1 : 19-18        
Rijko res – Blauw-Wit res : 23-9   
Rijko C : Vrij                           

Gewestelijke : vrij                             

Jeugd : U19 : Rijko A – Appels A : 2-5                                                                                                        
U16 A : Rijko A – Boeckenberg A : 12-18  Kunnen onze U16’ers voor een stunt zorgen door Boeckenberg (huidig 2de in de stand) te verslaan? Het zal bij een utopische droom blijven om eventueel Temse voor de vierde plaats alsnog bij te benen. Om dat te bewerkstelligen is een homogenere ploeg nodig die niet enkel op enkele bekwame prijsschutters steunt. Wanneer scoren onze girls de nodige korven om het verschil op het scorebord te maken? Ook aan de volatiliteit van het wedstrijdverloop dient dringend gesleuteld. Tot daar enige opmerkingen.  Commotie bij de start van de wedstrijd, Boeckenberg vond het onnodig om anders gekleurde shirts aan te trekken. Het reglement schrijft dit nochtans voor, maar men veegt daar danig zijn voeten aan. Zo rekent men steeds op de good-will van de tegenpartij die dan maar “Ja” knikt en in hun opwarmingsshirts de partij aanvangt. Nadat de withemden de score openden naar 0-2, was het de beurt aan onze Rijko’ers de bakens te verzetten. Xander benutte zijn stip en Tiemen 2x bracht ons gelijk, 3-3. Boeckenberg richtte zijn pijlen op onze korf en het stond in no-time 3-5. Dat was zonder Tiemen 2x en een sublieme Jonas gerekend die telkens bijtrokken, 6-7. Met de rust in zicht delen we weggevers uit na foutieve opvang in onze defensie, het werd bestraft met de nodige stippen zodat de tegenpartij plots op een 6-10 kon terugblikken. Dit verschil maakten we tijdens de 2de helft nooit meer goed, bleven wel aanklampen door gepast er ééntje tegen te prikken, doch het sterkere en homogenere Boeckenberg liet zijn prooi niet meer los. Jonas 3x, Stijn 2x en Jinthe 1x kleurden langs Rijko zijde de wedstrijd inzake afwerking. Een legaal doelpunt van de ingevallen Willem werd nog op mysterieuze wijze afgekeurd?? Intussen had Boeckenberg zijn score opgedreven tot de eindstand van 12-18.                                                                                                                              U16 B : Rijko B – Boeckenberg B : 4-11                                                                                             
U14 A : Rijko A – Putse A : 8-7                      
U14 B : Rijko B – Hoboken2000/Mercurius : 9-7  
U14 C : Rijko C – Spartacus : 3-8                  
U14 D : The Vikings – Rijko D : 5-13                                
U12 A : Rijko A – Neerlandia A : 7-1  Benieuwd hoe de kampioenen ploeg zijn titel in de verf kon zetten? Men opende de debatten via Jins op assist van Jelte, doch even vlug stond het gelijk 1-1, trouwens hun enig doelpunt, zo zou later blijken. Bij Rijko ging men iets te zenuwachtig te werk om openingen te vinden. Er was geen variatie genoeg om Neerlandia pijn te doen. Genoeg balbezit echter zonder gevaar en scherpte rond de korfzone. Vervanging drong zich dringend op en die beslissing werd niet meer uitgesteld, Ward versterkte het aanvalscompartiment en liet zich onmiddellijk gelden met een korte kans en een stip die hijzelf omzet, 3-1, tevens de ruststand. Na de peptalk tijdens de pauze konden de vele suppo’s hun verwarmen aan het knappe spel van Rijko. Men liet Neerlandia op geen enkel moment nog in de match komen en dikten stelselmatig de score aan via Jins weer op assist van lepe Jelte, Noor, Eline en Ward, eindstand 7-1. Schitterende zaalcompetitie afgerond met titel er bovenop, een gewaardeerde proficiat aan het team en de coach.               
U12 B : Rijko B – Floriant B : 10-2 In deze ploeg schuilt ook nog aankomend talent dat om ontbolsterring vraagt. Mits een degelijke opleiding het volgend seizoen gaan ook zij voor de nodige brokken kunnen zorgen. Aangename wedstrijden in het verschiet.                                    
U12 C : Rijko C – Boeckenberg B : 4-16                                                                        

Eugeen