Kern :
ASKC – Rijko : 18-18   
ASKC res – Rijko res : 17-11   
ASKC C – Rijko C : 10-9                                   

Gewestelijke :
Meeuwen 2 – Rijko 2 : 8-18                                                                                            

Jeugd :
U19 A : Sikopi A – Rijko A : 17-19 
Vooruit wedstrijd Scaldis A – Rijko A: 18-16           
Door deze vooruitgeschoven partij op maandagavond af te werken is het doek over deze zaalcompetitie gevallen. Het verlies in de laatste partij tegen Scaldis pint Rijko vast op de derde plaats. Ik meen dat we best tevreden mogen zijn met het behaalde resultaat, alhoewel er iets meer had ingezeten, zie wedstrijden tegen Voorwaarts, dat wellicht met de oppergaai aan de haal gaat. Met het oog op doorvloeiing naar de kern heeft Rudy Robaye een stevig geheel neergezet dat oogt voor de toekomst van Rijko’s kern. Aan spelers(sters) en coach een dikke proficiat voor dit exploot.               
U19 B : KCOV – Rijko B : 5-0                                       
U16 : Voorwaarts – Rijko : 17-7                                                                                                                   
U14 A : Kwik A – Rijko A : 18-6                         
U14 B : Sikopi A – Rijko B : 15-5                                             
U14 C : Bornem – Rijko C : 17-1                                                                                                                            
U12 A : ASKC A – Rijko A : 5-5 Met het gelijkspel tegen ASKC en door het verlies van Putse hoeft Rijko de ambitie voor een kruisfinale in Herentals alsnog niet op te bergen. Rijko bezet nu de vierde plaats in de ranking, maar moet nog even optornen tegen Spartacus/NDN dat niet mag worden onderschat, 2x winst in hun laatste partijen tegen Neerlandia en Leuven. Zo een unieke gelegenheid om Rijko nogmaals in de picture te plaatsen, na de viering van sportteam U10 van het jaar, mogen we niet aan ons laten voorbijgaan. GO FOR IT!!                  
U12 B : Meeuwen – Rijko B : 6-1                                                                                           

Eugeen

Even aandacht!! Een last minute bericht dat pas binnenkwam. De U12 spelen voor de 2demaal een kruisfinale in de Bloso zaal te Herentals, omdat op de laatste speeldag Spartacus/NDN forfait geeft voor de geplande wedstrijd tegen Rijko. Daardoor eindigen we wel degelijk op de vierde plaats en zullen het moeten opnemen tegen Vobako A. Aan heel de groep en de begeleiding eveneens een dikke proficiat, mogelijk indien we een superdag kennen zit een finale er aan te komen! We duimen ervoor en suppo’s op post om deze lichting volop aan te moedigen in hun strijd naar het hoogste schavotje.