Kern :
Rijko 1 – Vobako 1 : 16-17  
Rijko res – Vobako res : 11-20   
Rijko C – Vobako C : 7-14 

Gewestelijke :
Rijko 2 – Vobako 2 : 16-5                                                                                                  

Jeugd :
U19 A : Rijko A – Riviera/Deurne A : 13-8 Rijko liet niets aan het toeval over, zodat ze Riviera/Deurne van meet af aan zodanig onder druk zetten dat er van ontkomen geen sprake kon zijn. Het resulteerde in een knappe wedstrijd opgesmukt met korven van Fien Rönne, een boven zich zelve uitstijgende Lise Brosens, stip op Fien die Lennert omzet, nogmaals knappe korven van Lise Brosens 2x, Fien Rönne, Joppe Brosens en Dorien Eelen die de ruststand op 9-4 brengen. Na het water en de peptalk van coach Rudy Robaye staan we terug stevig in de startblokken en drijven op naar 11-6. Dit ten gevolge van Axelle Fransen en Joppe Brosens. Lennert Herthogs compleet niet afwerkend in de wedstrijd, het is de gele korf niets anders voor een goed begrip, zet toch na een misser een stip om en Axelle Fransen zet onze laatste korf om, 13-6, waarna we nog even Riv/Deurne het eindresultaat laten bepalen tot 13-8. Vermelden de knappe invalsbeurt van Lien en de nooit afgevende werkkracht van Caine.  Opdracht volbracht en op naar het volgende opdracht.                         
U19 B : Rijko B – Riviera/Deurne B : 6-7 Het was een prima partij van onze B’s. Doch het wil maar niet lukken de puntenoogst thuis te houden. Op het laatste moment laten we het door onze vingers glippen. Er is beterschap te bespeuren, dat kan zich doorzetten in de volgende.  
U16 : Rijko – Vobako B : 8-7 Normaler wijze moesten we hier de maat nemen van Vobako B. Hier waren we goed op weg dit mogelijk te maken en om te zetten in een knappe zege die we konden bewerkstelligen voor de rust. Ondanks onze geruste 5-2 voorsprong moesten gas terugnemen en toezien hoe Vobako terug in de wedstrijd kwam door op slag van rust de 5-4 te scoren. Vooraf hadden Janne Soontjens en Tiemen Bruyns ons op weg naar een 2-0 gezet. Navolgend door Laura Daelemans, Tiemen Bruyns en Willem Soontjens overgedaan. Eigenlijk maken we teveel fouten en moeten zelfs drie stippen toestaan die alle door de tegenpartij worden gemist. Tiemen Bruyns brengt Rijko na de rust de 6-4 aan. Maar Vobako laat zich niet onbetuigd en mildert tot 6-6. Het sein om een beentje meer naar voren te schuiven, de stip op Willem zet Tiemen om en Tiemen nogmaals op vrije worp zet de 8-6 op het scorebord. Nog even een laatste tegenprik en de eindstand is bepaald op 8-7. Niet minder dan vier stippen worden door Vobako over de ganse wedstrijd gemist. Toch opletten voor deze foutieve tussenkomsten anders had de partij andere scorevormen kunnen aannemen.       
U14 A : Rijko A – Temse A : 7-18 De verwachtingen, na twee opeenvolgende zeges, waren hoopgevend, doch het werd een grote teleurstelling. Alras zagen we Temse tot 0-3 uitlopen voorleer we enig weerwerk konden bieden. Stien en Jonas op vrije worp brengen Rijko iets naderbij 2-3. Toch hoeven we het meesterschap en dito afwerking van Temse te ondergaan die de ruststand naar 4-9 zetten. Stijn en Jonas konden tegenkorven. Een technisch hoger begaafd en geschoold Temse speelt Rijko parten dat niet opgewassen bleek Temse veel in de weg te leggen. De score wordt in de 2de helft nog aangedikt tot het eindresultaat van 7-18. De tegenkorven kwamen op naam van Stijn 2x en Jonas.                                                                      
U14 B : Rijko B – Kwik B : 4-9 Een gestalterijker Kwik met meer kracht in de Body daar konden onze B’s weinig tegen inbrengen. We probeerden wel doch de overmacht was iets te enorm. Jasper lukte het wel tot drie maal te scoren en Loris deed het hem éénmaal na.               
U14 C : Rijko C – Voorwaarts B : 6-5 Dat ik zulks op mijn oude dag nog mag meemaken grenst aan het ongelooflijke. Zo’n match heb ik nog maar zelden gezien en beleefd. Onze Rijko meisjesploeg nam gezwind de maat van de tegenpartij, met Marie Govaerts in een hoofdrol die de 2-0 aanbracht. Nadien plaatste Lore Van Hooydonck, Fleur en Marie Van De Plas de nooit geziene 5-0 op het bord. Dat beloofde voor de 2de helft, na de rust nog een doorloper van Hasse en de 6-0 was een feit. Doch een wedstrijd duurt weliswaar 2x25 min en op dat moment was de zege nog niet binnen. Wat er zich dan de volgende 20 min afspeelde is een scenario dat de beste scriptschrijver nooit zou kunnen verzinnen. Alles liep verkeerd, men zakte als een koude pudding in elkaar en we mochten van gelukspreken dat het eindsignaal weerklonk. Inmiddels had Voorwaarts de score teruggebracht naar 6-5.                                    
U12 A : Rijko A – Putse A : 5-7  Wat eigenlijk nooit had mogen gebeuren, gebeurde toch. In de euforische roes met het zicht op een kruisfinale in Herentals, mocht het niet misgaan in de aanhef daar naartoe. Putse is een tegenstrever die steeds hardnekkig weerwerk biedt maar ons team groeide de laatste weken tot een praktisch onoverwinnelijk geheel. En toch, de nervositeit tijdens de wedstrijd nam van minuut tot minuut toe, zodat we ondanks een vroege voorsprong van 3-0, evolueerde naar een 3-3. Het waren Lies, Jarco en Daan die de korven lukten. Een inloop van Chiel werd onbegrijpelijk afgekeurd na misbeoordeling voor een snijfout van de scheids. Onze defensie liet het daaropvolgend afweten door opstellings- fouten zodat Putse de vlucht nam naar 3-6. Het zenuwachtige gedoe langs Rijko zijde vertekende het verder vervolg van de partij. Ward en Daan leggen er elk nog ééntje binnen tot 5-6, maar moeten berusten in een 5-7 eindzege voor Putse. Indien men een kruisfinale plaats opteert en binnen bereik heeft, mag men mijns inziens niet voluit kiezen voor een wekelijks wederkerend systeem van opstelling en vervanging. Hier heeft het systeem dienaangaande gefaald!                                                                                                                             
U12 B : oefenpartij tegen Retie. Rijko- Retie : 4-3                                                       

Eugeen