Kern :

Rijko 1 – KCBJ 1 : 27-23     
Rijko res – KCBJ res : 15-5     
Rijko C : Vrij                                          

Gewestelijke :

Rijko 2 – Hoboken/Mercurius : 15-11                                                                            

Jeugd :

U19 A : Rijko A – Leuven A : 14-11 Wat een zonderlinge wedstrijd werd hier gespeeld. Een 1ste helft waar onze Rijko’ers, Leuven volledig overklasten inzake afwerking. Toch kende deze partij een stroef begin en moesten de afwerkers nog onder stoom komen alvorens met een totaal knap korfbalbeeld toe te slaan. Pauze werd bereikt met een 11-4 stand. Doelpuntenmakers waren in deze 1ste helft van Fien Rönne 3x, Axelle Fransen 3x waarvan 2x op vrije worp, Lisse Brosens 1x, Jarne Bruyns 1x, Kato Brosens 1x, Nathan Herthogs 1x en Lennert Herthogs die stip op Joppe omzet. Iedere toeschouwer smulde mee van het knappe spel dat onze u19’ers op de vloer legden. Bijgevolg had menigeen een herhaling van hun uitstekend korfbalspel in gedachten. Echter na de rust was Rijko plots aan een heuse Siesta begonnen en zo ingedommeld dat men amper nog tot geoliede acties kwam. Het duurde niet minder dan 12 minuten real time alvorens Axelle Fransen en nog ééntje binnen prikte. Intussen had Leuven de kans gegrepen om de achterstand te verkleinen tot 12-8. Voornamelijk de dametjes van Leuven lieten zich gelden en scoorden er 7 tegen in de 2dehelft. Een prima wissel met terug Joppe Brosens tussen de lijnen bracht de motor op gang, 13-10. Het was Fien Rönne die het orgelpunt plaatste, eindstand 14-11. Kortom een overbodige 2de periode om vlug uit te gommen.             
U19 B : Vrij                                                    
U16 : Rijko A – Leuven A : 5-0FF                                                                                                                   
U14 A : Boeckenberg A – Rijko A : 7-4 De Panters een te duchten maar ook een bespeelbaar team, zou mogelijk een eerste winst kunnen opleveren voor onze U14’ers. Ik zag ze reeds aan het werk op Temse waar ze een knappe partij speelden, maar door ongeoorloofde fouten toch de zege aan Temse moesten laten. De geschiedenis herhaalt zich, verdedigende positie niet op scherp en een sterke Mado Verhoeven kan tweemaal op inloper korven. We moeten zelf nog de 4-1 slikken, meteen ruststand, enkel tegenscore op stip van Jonas Nuyts. Ons stereotiep spel zet Boeckenberg in een zetel om het laken naar hunne zijde te trekken. Het agressievere Boeckenberg laat zijn prooi niet meer los en dikt aan tot 5-1. De druk op onze aanvallers vermindert zodat ze de hoop op een batig resultaat doen opflakkeren. Inloop van Jonas Nuyts, shot van Jarne en Stijn Pallemaerts milderen we tot 5-4 maar dan steekt Boeckenberg terug een tandje bij door 2 stippen te versieren die beide worden omgezet, 7-4.                                                                                                                                   
U14 B : Rijko B – Ago Aalst A : 6-14                                 

U14 C : Rijko C – Kapellen : 9-1           
U12 A : Rijko A – Leuven A : 5-4  Een zege tegen de koploper uit de reeks doet de hoop op een kruisfinale in Herentals heropleven. Nu nog proberen te bevestigen in de volgende wedstrijden en het zou een enorme opsteker zijn van deze jongelingen om in de Bloso Arena een halve finale te mogen afwerken als kers op de taart van hun knap zaalseizoen.                 
U12 B : Rijko B – Leuven B : 10-2                                                                                          

Eugeen