A: Wouter – Arne – Jente – Floor
V : Sander – Tuur – Noor VH – Hanne B
We beginnen de wedstrijd goed doordat we lange aanvallen kunnen spelen en de bal in verdediging
telkens snel kunnen onderscheppen. Dit wordt na enkele minuten ook beloond door een korte kans
van Floor. Scaldis kan onmiddellijk de score terug gelijk maken via strafworp, hierna wisselen we van
functie. We krijgen zeer veel kansen maar slagen er niet in om deze af te werken tot vlak voor de rust
Hanne B kan scoren via een doorloper. Na de rust wordt er zeer mooi rondgespeeld en samen als een
ploeg gewerkt voor de bal. Dit wordt beloond door een korte kans en shot van Floor, Scaldis kan hier
tegen maar één keer scoren. Hierdoor gaan we de laatste functiewissel in met een 4-2 score. Bij het
begin van dit laatste kwart komt Imke op het veld in de plaats van Noor. We kunnen onze voorsprong
uitbreiden dankzij een ver shot van Tuur en strafworp van Jente. Scaldis is een zeer efficiënte ploeg
want ondanks dat zij weinig kansen krijgen werken ze degene die ze krijgen goed af waardoor ze nog
twee keer kunnen scoren in de laatste minuten. Dit geeft een eindscore van 6-4 in ons voordeel
waardoor we doorgaan naar de kwartfinale binnen twee weken.