Jeugd :

U19 A : Rijko A – Vobako B : 17-19. Oh, sorry, we hebben wat moeten schuiven van A naar B om onze ploeg volledig tussen de lijnen te krijgen. Dat was de binnenkomst van onze buur Vobako en je mag er best wat op verwedden dat als het er op aan komt, zij geen cadeaus aan Rijko schenken. Of kunnen we het revanche noemen van een eerder opgelopen verlies? Onze U19’ers openden sterk na een shot van Nathan. Vobako ging erop en erover naar 6-7. Tot dan kon Rijko steeds bijbenen en gepast een gelijk op de scorebord plaatsen. Elise, Amber, Pieter op vrije worp, Axelle en Kato waren de afwerkers van dienst. Een forse tussenspurt van Vobako bracht hen een comfortabele ruststand op 7-10, enkel gepareerd door Pieter met één treffer. Na het water en de peptalk van de coach, die ons inpeperde dat we meer lef moesten tonen, waren niet alle neuzen in dezelfde richting gezet. Een aantal spelers ging er wel voor, doch een ander gedeelte liet verstek gaan inzake samenspel en gretigheid. Bijgevolg Rijko werd met de neus op de feiten gedrukt en was gedurende de 2de helft steeds op achtervolgen aangewezen. Vobako korft een 9-14 tussenstand, enkel door Pieter 2x die er zich niet bij neerlegt, aangedikt. Vervolgens tekenen ook Lennert 2x stip, Nathan 2x en nogmaals Pieter 2x voor een nog hoopvolle aansluiting, 15-18. In het slot van de wedstrijd komen we alsnog serieus opzetten via Elise en Lennert op vrije worp, die de eindstand vastleggen op 17-19. Jammer, maar het bleek niet voldoende om de zege thuis te houden. Indien onze meiden in de 2de helft niet waren weggedeemsterd, dan waren zij wellicht de redders van één dag geweest!                                                                                 
U19 B : Rijko B – Vos Reinaert : 5-0 ff.                            

U16 A : Vrij                                                     

U14 A : Temse A – Rijko A : 15-2. Na deze nieuwe off-day inzake tegenscores, best eens naar de oorzaken zoeken om deze kwalijke situatie weg te werken. Dit is na twee speeldagen echt met de billen bloot!                                                           

U14 B : Rijko B – Bornem : 8-2                      

U12 A : Rijko A – Rijko B : 9-2  De speling van het lot, qua indeling, geeft aan dat beide teams in éénzelfde poule zijn terecht gekomen. Leuk is dit echt niet te noemen, maar we gaan er het beste van maken. Na de pandoering die de A’s ASKC verkochten, was de schrik bij de B’s niet ver te zoeken. En toch waren alle B’s vandaag echte STREBERS om hun kunde en waarde te bewijzen tegenover de A’s. Deze namen het veel te makkelijk op, van het zal wel vanzelf los lopen. Gevolg slechte passing, krasselen bij positiespel en niet tot doelgericht korfbalspel komend. Na een hele tijd over weer spel brengt een vermijdbare stip redding voor de vak wissel, 2-0. De B’s bijten verder van zich af en komen opzetten naar de rust toe 3-1. Na de pauze heeft Suzanne de A’s eens duchtig de levieten gelezen en dat brengt soelaas. We zien nu eindelijk een beter afwerkende A ploeg die de gevlijde eindstand op 9-2 vastlegt.              

U12 C : Rijko C – Meeuwen/ATBS : 8-0  Mooie zege behaald door gepast en collectief korfbal te brengen tegen een redelijk zwakke tegenstrever.     

U12 D : Rijko D – Bornem : 5-13                    

U 8 en U10 : Technico was ditmaal de gastheer voor Rijko, Geelse, RKC en Vobako. Rijko gaf met 2 ploegjes U10 present, die samen een 10 tal wedstrijdjes afwerkten. Rijko won ze alle tien en keerde uiterst tevreden huiswaarts. Van de U8 resultaten heb geen weet.                           

Kern : Rijko 1 – Ganda 1 : 21-21     
Rijko res – Ganda res : 18-12    
Rijko C – Ganda C : 12-12     

Gewestelijke : Rijko 3 – Hoboken/Mercurius 4 : 12-14  Een samengesteld teamomwille van blessures en weekend gangers, moest ditmaal genoegen nemen met een niet voorziene nederlaag. Jammer voor hun plaats in het klassement.                                                      

Eugeen