Afgelopen zondag was het weer wedstrijddag, deze keer waren we te gast in Mortsel bij ATBS. We waren er met 11, dus voldoende wissels om een goede match te spelen.
 
Het was een aangename match met een gelijk opgaande puntenverdeling. We starten al snel met een shot van Sam en daarna volgende er een doorloper van hem, 0-2. Na een tegendoelpunt maakte Marc het met een stip 1-3. Hierna kwamen zij op gelijke hoogte en zorgde Anke voor de 3-4. Juist voor de rust hingen de bordjes weer gelijk.
 
Bij het begin van de 2de helft zorgde onze topschutter van de match voor zijn 3de korf, Sam brengt de score met een ver shot naar 4-5. Snel volgde de 5-5 van ATBS.
Opeens, na bijna een gespeelde wedstrijd en meer dan 5 stips gemist te hebben (ja de scheids was streng, maar rechtvaardig), werd Stefan wakker en scoorde met een shot de 5-6, waarna ATBS de 6-6 maakte. Het einde was nabij en nu Stefan toch wakker was maakte hij er nog een stip bij en leek de overwinning nabij. Maar ATBS perste tot het einde er nog alles uit en kwamen terug op 7-7.
 
Op de laatste seconden toverde Sam nog iets moois uit zijn hoed. Een ver shot dat hij loste op minder dan 1 seconde van het einde. Iedereen (ook de tegensander) volgde de bal met arendsogen, want het shot ging in een mooie boog recht op de korf af, dit kon wel eens het winnende punt worden. Met de bal in de lucht en het eindsignaal afgefloten wachtte iedereen vol spanning op het verdikt.
 
Paf, recht op de korf, maar er net niet in. Dit was een anticlimax voor de één en een opluchting voor de andere. Het resultaat een gelijkspel, maar wat een match en wat een fijne tegenstanders!