Heidi, Griet, Nathasja, Liesbeth, Tinne, Tom, Jeroen, Caine, Ole

Doelpuntenfestijn

Op zaterdag 14 mei kregen we bezoek van Sikopi. Het was mooi weer, zelfs een beetje te warm. Maar we mochten niet klagen.

Het spel kwam al snel op gang dankzij een verre shot van Caine binnen de 1ste minuut. Kort nadien weer een verre shot van Caine. Waardoor het na 3 minuten al direct 2 -0 stond.

Althans mochten we niet te snel victorie kraaien want na een goede 10 minuten scoorde sikopi 2 punten.

Maar dankzij Jeroen en zijn verre shot werd het dan toch snel 3 – 2. En we waren terug vertrokken. Heidi scoorde nog via een korte kans. Op 29 minuten speeltijd maakte ook Griet nog een doelpunt via een korte kans.

Net voor de rust kon Tom het toch niet laten om ook nog een punt te scoren via een mooie doorloper.

Bij de rust stonden we dan ook 6 – 2 voor.

Bij aanvang van de tweede helft kwam uiteindelijk Liesbeth in actie met een onverwacht doelpunt. Ze schrok er zelf van. 7 – 2

Sikopi schoot wakker en kon op korte tijd 3 doelpunten scoren waardoor het plots 7 – 5 was op de 11de minuut.

De winst was dus nog zeker niet binnen. Maar gelukkig hadden we Jeroen bij die steeds met zijn mooie verre shots 2 prachtige doelpunten maakte. Al hadden Grietje  en Natasja het 2 doelpunt van Jeroen niet gezien, daar ze aan het genieten waren van het zonnetje.

Toch kwam Sikopi nog terug met 2 doelpunten, waardoor het 9 – 7 werd.

Jeroen maakte de score nog rond op de 30ste minuut waardoor we eindigen met een doelpuntensaldo van 10 – 7.